Over mij

Ik ben beeldhouwer en keramist, en maak gevariëerd werk met keramiek, textiel en andere materialen. Ik uit mijn binnenwereld intuïtief in kleine figuratieve, verhalende opstellingen van personages in decors. Mijn verlangen naar een mooiere, groenere en biodiversere wereld, vindt zijn uitdrukking in vrijstaande beelden en wandinstallaties geïnspireerd op onderwerpen uit de natuur. Verfijnd, fragiel en sprookjesachtig verbeeld.

Als enig kind maakte ik eenzame uurtjes aangenaam met tekenen en het maken van knuffels en kleertjes van restjes stof. Ik had een eigen droomwereld. Op de kunstacademie, St Joost in Den Bosch, heb ik daar weer nieuw leven in kunnen blazen. In 2001 ben ik afgestudeerd en nu woon en werk ik in Westzaan, een landelijk dorp boven Amsterdam.

Door me creatief en artistiek te uiten voel ik me verbonden met de wereld en met andere mensen. Het is mijn zuurstof. Ik hoop dat het plezier en de voldoening die ik beleef aan het maken van mijn beelden, overkomt op jou als toeschouwer. 

Mobirise Website Builder

© Copyright 2023 Marsha Metselaar